• 24/7
  • Село Лозенец, ПК 8277 Община Царево, Област Бургас

Google speaks your language

Bulgarian Bulgarian

Правила и условия

Правила и условия

Общи условия за настаняване и предоставяне на допълнителни услуги в Семеен Хотел Феникс – Лозенец

Тези общи условия (ОУ), подлежащи на корекции, се отнасят директно или косвено до всички предоставяни от Семеен Хотел Феникс – Лозенец услуги, включително и за резервации направени чрез http://hotelfeniks.com и http://www.feniks-lozenets.com , тур агенти, туроператори и партньори на Хотела. Можете да се запознаете с тях онлайн, чрез мобилни устройства, на място, по имейл или по телефон. Заявявайки резервация за настаняване и/или предоставяне на допълнителна услуга в Хотел Феникс – Лозенец и разглеждайки и използвайки нашия уеб сайт, независимо в коя платформа, включително и тези на тур агенти, туроператори и партньори на Хотела (наричани оттук нататък "уеб сайт"), Вие потвърждавате че сте прочели, разбрали и приели правилата и условията, посочени по-долу.

Настоящите ОУ се прилагат за всички резервации за настаняване и/или предоставяне на допълнителна услуга в Семеен Хотел Феникс – Лозенец, както и за всички посетители в материалната база на Хотела, независимо дали са отправили резервация за настаняване или предоставяне на услуга.

Тези ОУ, както и предоставената онлайн услуга за резервации на помещения за настаняване („услуга”), се притежават и управляват от "Пепърс" ООД (наричано от тук нататък ,,нас“ ,,ние“ или ,,наш“, или „Хотел/а“ )

Нашите услуги са на разположение за лична и нетърговска употреба. Поради тази причина не Ви е разрешено да препродавате, да създавате deep-link („дълбока връзка” - пускане на линкове към подстраници на сайта, а не само към заглавната му страница), да копирате, наблюдавате (напр. с помощта на програми за шпиониране или проследяване на информация, т.нар. spider и scrape – програми), помествате, изтегляте или възпроизвеждате на каквато и да била информация, текст, софтуер, продукти или услуги, предлагани и достъпни на нашия уеб сайт, за каквито и да било комерсиални или конкурентни действия или цели, без изричното съгласие на Хотела.

Цени и гаранция за най-добра цена

Цените на нашия сайт http://hotelfeniks.com и http://www.feniks-lozenets.com са силно конкурентни и са с включено ДДС и всички други такси и данъци и (могат да се променят в зависимост от данъчните промени и вътрешни разпоредби на управата на хотела), освен ако не е посочено друго на нашия уеб сайт или в имейла с потвърждението на резервацията.

 

В някои случаи на нашия уеб сайт са показани по-ниски цени за определен тип настаняване. Въпреки това, за тези определени от Хотела цени, могат да важат специални ограничения и условия, свързани с възможността за анулиране или относно начините за възстановяване на стойността на резервацията. Моля, преди да резервирате, да проверите внимателно описанието на стаята и съответната цена за подобни ограничения и условия.

Валутният калкулатор е само за информация, като той не е максимално прецизен и актуален. Действителните цени може да са различни. 

Очевидни грешки на уеб сайта ни (включително печатни) не са обвързващи.

Всички специални оферти са специално обозначени

Таксуване

Ние не добавяме допълнителни (резервационни) такси към цената на стаята и не таксуваме личната Ви кредитна/дебитна карта, тъй като Вие плащате директно чрез банков превод и ние нямаме достъп до предоставената на трети лица ( банкова институция), ваши лични данни.

Кредитна карта /банков трансфер с кредитна карта/ при резервации:

Ние не изискваме данни от кредитната Ви или дебитна карта, за да гарантираме Вашата резервация. В случаи на взимане на плащане чрез онлайн платформата на MyPos, собственост на iCardAD, ние ви изпращаме чрез емайл или телефон (SMS) линк, който ви препраща към виртуален ПОС терминал на Интеркарт Файнанс АД, която е предоставила виртуален ПОС терминал на Хотела (наричана в настоящите ОУ Банката), след като сте потвърдили желаната от Вас услуга. Вие сами извършвате плащането като предоставяте вашата картова информация на Интеркарт Файнанс АД, до която ние нямаме достъп.

 

За да бъде защитена и кодирана информацията от картата, която използвате за плащане до Банката, те използват технологията (PSIDSS). Приеманите карти са Maestro, MasterCard и Visa. Използвания виртуален ПОС терминал е 3D Secure и Verified by Visa.

Моля запознайте се старателно с правилата и сроковете за анулация, възможността за възстановяване на средства, преди да направите резервация и завършите плащането. Моля имайте предвид, че понякога направената от Вас транзакция /превод на средства/ са без възможност за възстановяване.

Моля, проверете внимателно описанието на стаята относно подобни условия и ограничения преди да направите резервация.

Плащането се обработва по сигурен начин от трета страна (Интеркарт Файнанс АД) и се прехвърля директно от Вашата банкова сметка в банковата сметка на хотела. Семеен Хотел Феникс – Лозенец не прави, не приема и не обработва плащания , това става посредством виртуалния ПОС терминал на Банката.

 

В случай на измама или неоторизирано използване на Вашата кредитна карта от трети лица, повечето банки и компании, издаващи кредитни карти, поемат риска и покриват всички плащания, произтичащи от такава измама или злоупотреба, което понякога може да е предмет на приспадане. Семеен Хотел Феникс – Лозенец не влиза в разплащателни взаимоотношения с потребителя в момента на резервация на услуга, а прехвърля потребителя към система на Банката. Поради тази причина Семеен Хотел Феникс – Лозенец не носи никаква отговорност ако издателят на Вашата кредитна/дебитна карта, удържи средства от Вас заради неоторизирани транзакции, произтекли от извършване на резервация направена на нашия сайт.

Заявка

С отправяне на заявка за резервация и потвърждаването й от Хотела, между нас и Вас възниква договор, който се регламентира от разписаното в настоящите ОУ, а в случай на празнини приложение намира относимото българско законодателство.

За да направите резервация е необходимо да предоставите име, адрес, телефонен номер и имейл адрес.

Преди да подадете Заявка за Резервация, отговорност на потребителя е да се запознае с Общите Условия за Хотелска Резервация на "Пепърс" ООД

Потребителят трябва да е съгласен и да приема тези условия. Ако той не приема Общите Условия за настаняване и предоставяне на допълнителни услуги (ресторант) в Хотел Феникс- Лозенец, заявката му няма да бъде разгледана.

Заявките за резервации за настаняване и/или услуги се извършват по един от изброените начини:

На http://hotelfeniks.com и http://www.feniks-lozenets.com

На тел. +359877 353373

По e-mailТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Чрез туроператор, турагент или друг партньор

На място в Семеен Хотел Феникс – Лозенец в периода 01.06 – 15.09

Оферта и Резервация

Оферта се изготвя индивидуално при запитване. Офертата е валидна само за отправилия запитване клиент до срока указан в нея. Условията по офертата могат да се ползват от адресата й, само ако той я приеме в рамките на срока й на валидност и направи резервация за услугите посочени в нея. За резервациите по индивидуални оферти се прилагат настоящите ОУ, освен ако в съответната оферта не са посочени други условия. Индивидуално изготвена оферта не е валидна за вече направени резервации.

За гарантирана се счита резервация (направена по всички възможни способи) за настаняване предварително предплатена на минимум 30 % от стойността на паушалната услуга /ако друго не е договорено между клиента и Хотела/ по банков път или в брой в Семеен Хотел Феникс - Лозенец.

 

Остатъкът от сумата на цялата Ви резервация може да се заплати на място в хотела.

За резервации включващи период на настаняване по време на национални или международни празници, специални оферти или пакети изготвени от Хотела, за потвърдена се счита резервация предплатена на 100 % /сто процента/ от паушалната стойност на настаняването по банков път, с кредитна/дебитна карта или в брой.

При дата на настаняване след по-малко от 24 часа, резервации се приемат само с предплащане.

За валидно плащане се счита сума постъпила в сметките на "Пепърс" ООД, или в брой на място.

За резервация за ресторант не се изисква предплащане за индивидуални заявки (до 4-6 човека). За групови резервации (повече от 6 човека) се предплаща посоченият от Хотела депозит.

 

Резервации за трансфер се предплаща на 100%, освен ако друго не е договорено между Хотела и клиента.

Хотелът си запазва правото на корекции в цени и условия и в случай, че Правителството на България промени настоящите такси или наложи други регулационни промени.

Настаняването в Хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на клиента, направил резервацията, документ, доказващ плащането на авансовата сума и потвърждение или ваучер за настаняване.

В случай, че клиентът желае да му бъдат предоставени допълнителни услуги, извън настаняването или има специфични изисквания по отношение на храна, настаняване и други, трябва да ги заяви при подаване на заявката за резервация. Хотелът, ще направи всичко възможно, за да ги удовлетвори, но не гарантира безусловно изпълнението им.

АНУЛИРАНЕ на резервация

Общи правила за анулация:

Безплатна анулация: до 14 дни преди датата на настаняване;

No-Show (неявяване на клиента на датата на настаняване/ползване на услуга) или напускане преди договореното: таксува се 30% от общата цена на резервацията. Изключение правят резервации направени при специални условия или тарифи, тип промоции, оферти и др., които са със статут на Non-Refundable/SpecialOffers (изцяло предплатени резервации без право на безплатна анулация и със 100% задържане на сумата в полза на хотела).

 

Правила за анулация при специални оферти и условия:

Правилата за окончателно анулиране или в случаите на непристигане или модификация на резервацията за хотела са налични и на нашия уебсайт - на страницата с информация за съответния тип на настаняване, показват се и в имейла за потвърждение. Моля обърнете внимание, че може определени цени или специални оферти да не подлежат на анулиране или промяна. Моля запознайте се с условията старателно преди да извършите резервация.

 

Ако желаете да прегледате, коригирате или анулирате своята резервация, моля използвайте имейла за потвърждение и следвайте инструкциите в него. Моля обърнете внимание, че може би ще бъде изискана такса за анулиране на Вашата резервация, съобразно правилата на мястото за настаняване за анулиране или в случай на непристигане. Препоръчваме Ви да прочетете тези правила внимателно, преди да извършите резервация.

Хотелът не носи отговорност и не възстановява суми в случай, че анулациите са причинени от форсмажорни причини, като военни действия, терористични актове, стачки, епидемии, природни бедствия, отмяна на полети и непристигане поради влошени природни условия и други обстоятелства.

Политика на пристигане и заминаване

Час на настаняване – след 14:00 ч. Достъп до стаите се предлага само в зависимост от тяхната наличност към момента на пристигане.

 

Час на освобождаване – 11:00 ч. Гости, които освобождават стаята си между 12:00 и 17:00 часа доплащат 50% от стойността на нощувката в тази резервация . Освобождаване на стаята след 17:00 часа се таксува в размер на една пълна нощувка.

 

Ранното настаняване или късното напускане на стаите е в зависимост от заетостта на хотела и се заплаща допълнително. Моля, обръщайте се към рецепция за допълнителна информация и възможност.

Допълнителни услуги

Наличен сейф във всяка стая – безплатно ползване / депозит за ключ – 20.00 BGN

Настаняване на деца и допълнителни легла:

- за деца до 3г./в бебешка кошара *необходима заявка - безплатно ползване

- за деца до 12г./на вечер *необходима заявка - 10лв.

- за възрастни / на вечер *необходима заявка - 15лв.

Максимум капацитет от допълнителни легла в една стая 1.

Максимум капацитет от бебешки легла в една стая 1.

Всеки вид допълнително легло или бебешко креватче се поставят при заявка, която трябва да бъде потвърдена от хотела.

Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва да се заплатят отделно по време на престоя Ви.

Трансфер

Хотел – Аерогара Бургас / до 3 pax. / 60.00 BGN в една посока *необходима заявка;

Хотел – Аерогара Бургас 22:00 – 06:00 / до 3 pax. / 80.00 BGN в една посока *необходима заявка;

Хотелът предлага трансфер от и до летище Бургас, Варна, София както и всяка друга точка на страната;

Цените на услугата могат да се променят по усмотрение от страна на хотела или да влизат в пакетна оферта;

Хотелът предлага трансфери от до летищата, както и до всяка точка на страната. Трансферите се извършват от лицензирани превозвачи по обявени от тях тарифи. В случай на интерес, моля информирайте се за актуалните цени на услугите. Хотелът не е страна по договора за превоз, който възниква между клиента и превозвача, нито е посредник по такива договори и не носи отговорност за трансферите и услугите, предоставяни от такива превозвачи.

Политика за пушене

В съответствие с българското законодателство, Семеен Хотел Феникс - Лозенец спазва политика да не се пуши във всички вътрешни части на хотела, в това число: стаи за гости, обществени площи и коридори. За гости, които не се съобразяват с нашата политика се налага глоба от 200.00 BGN, която всеки Гост, Клиент и Посетител на ГХП дава своето безусловно съгласие да бъде добавена към сметката на стаята, ресторанта или изискана от нарушителя лично. Нарушителят носи и лична отговорност за наложените от компетентните органи административни санкции във връзка с нарушението.

Определените зони за пушене са разпределени в рамките на откритата част на хотела.

Благодарим Ви за спазването на Политиката за пушене.

Общи правила за поведение

Хотелът си запазва правото да не толерира неприемливи нива на шум или поведение на гости. Вие носите отговорността да спазвате общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си в Хотела. В случай на отказ да се съобразят с изискванията, хотелът си запазва правото да прекрати резервацията, без да носи отговорност за възстановяване или обезщетение.

Политиката на хотела е да не се дискриминира на основата на раса, цвят на кожата, националност, религия, пол, семейно положение, възраст, етнически произход или увреждане. От гостите и служителите се очаква да се придържат към тази политика и хотелът си запазва правото да изведе от хотела всяко лице или лица, извършили нарушения срещу тази политика.

Всички разходи за нанесените материални щети на хотела се заплащат от причинилите ги лица на пазарни цени след предоставяне на фактура от страна на Хотела.

Ограничена отговорност

Съгласно ограниченията, посочени в тези правила и условия и съгласно закона, ние носим отговорност само за директни щети, понесени, платени или за които Ви е потърсена отговорност, в резултат на неизпълнение на задълженията от наша страна във връзка с предлаганите от нас услуги на уеб сайта, до размера на общата сума на вашата резервация, както е посочено в имейла за потвърждение.

Въпреки това, нито ние, нито който и да е от нашите служители, директори, представители, или други въвлечени в създаването, спонсорирането, промотирането или с други думи заети с представянето на сайта и неговото съдържание, не носи отговорност за никаква наказателна, специална, индиректна или последваща загуба (1) или щети; (2) за никаква неточност, свързана с Виртуалния пос терминал на Банката (включително удържане на средства от Вас заради неоторизирани транзакции, произтекли от извършване на резервация направена на нашия сайт); за извършените услуги (3), предлагани от Банката, за никакви (директни, индиректни, специални, последващи или наказателни) щети, загуби или разходи (4), понесени от Вас, за които Ви е потърсена отговорност, или сте платили, появили се в резултат или във връзка с използването, невъзможността за използване или закъснение на нашия уеб сайт; за никаква (персонална) травма, смърт, или други (директни, индиректни, специални, последващи или наказателни) щети, загуби или разходи (5) претърпени или за които Ви е потърсена отговорност или са платени от Вас, независимо дали се дължат на (законови) действия, грешки, не спазени задължения, (общо) неизпълнение, умишлено престъпление, пропуски, неизпълнение, изопачавания, закононарушение или неизпълнение на преките задължения (напълно или частично) от виртуалния пос терминал на банката (неговите служители, директори, агенти, представители или дистрибуторски компании); включително за никакви (дори и частични) форсмажорни обстоятелства или някакво друго събитие извън нашия контрол.

Семеен Хотел Феникс - Лозенец не носи отговорност за услуги извън хотела, които клиентът е закупил индивидуално на място.

Семеен Хотел Феникс - Лозенец не носи отговорност за загубени, забравени или откраднати вещи от стаите, ресторантите или басейна, както и за щети, причинени от трети лица.

Суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на клиента, не се възстановяват.

Рекламации

Всички рекламации, свързани с качеството на предоставените от Хотела услуги, трябва да бъдат предявени от клиента на място в хотела с цел отстраняване на слабостите. Предявяването става в писмена форма. В случай, че изискванията не бъдат удовлетворени, клиентът трябва да изиска от отговорно лице съставяне на протокол. В срок от 3 работни дни след съставянето му клиентът ще получи официалното становище по проблема от Управителя на хотела.

Защита на лични данни

Семеен Хотел Феникс - Лозенец спазва строги правила и етични принципи при обработване на лични данни / в това число имена, адрес, вкл. Адрес на електронна поща, ЕГН, мобилен номер, номера на лични документи, банкови сметки /. Ние имаме задължението да обработваме личните данни законосъобразно, при спазване разпоредбите на Закона за защита на личните данни. „Уърлд Резервейшънс БГ“ ЕООД притежава Удостоверение за Администратор на Лични Данни с идентификационен номер: 428417, издаден от Комисията за Защита на Личните Данни на Република България. Ние събираме личните Ви данни за конкретни, точно определени и законни цели и да не ги обработваме допълнително по начин, несъвместим с тези цели. Ние поддържаме личните Ви данни във вид, който позволява да Ви идентифицираме за период не по-дълъг от необходимия за целите, за които данните са ни нужни. Може да използваме данните, които Вие ни предоставяте, за да Ви уведомяваме за нови наши услуги и промоции. Ако не желаете да получавате информация за услугите ни, моля да ни уведомите.

С приемането на настоящите ОУ Вие се съгласявате „Уърлд Резервейшънс БГ“ ЕООД да съхранява и обработва личните Ви данни, включително такива съхранявани на видеозаписи, снети чрез технически средства за наблюдение и давате свободната си воля да бъдете заснеман/а чрез постоянно видеонаблюдение в общите помещения на Хотел Феникс - Лозенец – с. Лозенец (без стаи, тоалетни и конферентни зали), съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни.

Права върху интелектуалната собственост

Софтуерът, необходим за извършването на нашите услуги или наличен за използване на нашия уеб сайт, както и правата върху интелектуалната собственост (включително авторските права) на съдържанието и информацията или върху материала на нашия уеб сайт, са собственост на Хотел Феникс - Лозенец, освен ако не е посочено друго.

Семеен Хотел Феникс - Лозенец притежава всички права върху съдържанието (вкл. всички права върху интелектуална собственост на) интерфейса (вкл. инфраструктурата) на интернет страницата, на която е предоставена услугата (включително оценките от гостите и превода на съдържанието) и Вие нямате право да копирате, (hyper-/deep) препращате, публикувате, насърчавате, продавате, интегрирате и да се възползвате по какъвто и да е начин от съдържанието или нашата марка без нашето изрично писмено разрешение.

Разни

Тези ОУ и предоставянето на нашите услуги се регулират и тълкуват в съответствие с българското законодателство и всички спорове, произтичащи от тези общи правила и условия и нашите услуги, следва да се отнасят само и изключително към компетентните съдилища на територията на България.

Оригиналната българска версия на тези правила и условия е преведена на други езици. Преводната версия е израз на добра воля и представлява единствено офис превод, който няма правна стойност. В случай на спор по отношение на съдържанието или тълкуването на тези правила и условия, или несъответствия и различия между българската версия и версията на тези правила и условия на всеки друг език, следва да бъде прилагана българската.

Ако някоя от клаузите на тези правила и условия е (или стане) невалидна, неприложима или незадължителна, Вие продължавате да сте обвързани с всички останали клаузи. При такъв случай невалидната клауза следва да бъде изпълнявана в максимална степен, позволена от закона, а Вие се съгласявате да приемете подобен ефект, като на невалидната, неприложима или незадължителна клауза, с оглед на съдържанието и целите на тези правила и условия.

Препоръки за ползване на плувния басейн:

Въздържайте се от обилна храна преди посещение на плувния басейн. Приема на алкохол не се препоръчва преди, по време на или непосредствено след посещение на плувния басейн.

С оглед на Вашата безопасност при ползване на басейна е забранено гмуркането, плуването под вода и скоковете в басейна.

Информация за контрагента:

"Пепърс" ООД

206825561

Държава: БЪЛГАРИЯ

Област: София (столица), Община: Столична

Населено място: гр. София, п.к. 1359

р-н Люлин

ж.к. Люлин, бл. 549, вх. Е, ет. 5, ап. 92 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За нас

Добре дошли на страницата на Хотел Феникс!

Стремежът ни е да направим така, че всеки прекрачил прага на хотела, да се чувства като у дома и да запази приятни спомени.

Контакти

  • Село Лозенец, ПК 8277 Община Царево, Област Бургас
  • info@hotelfeniks.com
  • +359899 933702
  • +359877 353373

"Пепърс" ООД 

МОЛ: Яна Велева

IBAN  BG06 FINV 9150 1017 6040 29

BIC/SWIFT Code: FINVBGSF (Международни транзакции)
 

Видео

Hotel Feniks. All Rights Reserved. Designed with ❤️

Search