• 24/7
  • Село Лозенец, ПК 8277 Община Царево, Област Бургас

Google speaks your language

Bulgarian Bulgarian

Лозенец

Лозенец

Далече на юг, далече от шумния градски живот, в най-слънчевото място на южното черноморие - красивия и спокоен Лозенец. Курортното селище е разположено по брега на Черно море-само на 60 км.от Бургас по магистрала Е 87. Част е от единственият по рода си еко-парк "Странджа". Уникално съчетание на море и планина с екзотична растителност. Лозенец предлага невероятни плажове, екскурзии с колелета, разходки с коне, разходки с яхти и лодки. В курортното селището може да играете тенис, но ако винаги сте искали да пробвате какво е усещането да си на сърф в необятната морска шир - изберете Лозенец! Тук ежегодишно се провежда Сърф състезание, а първата седмица на септември е посветена на сърфистите. Организира се от Oxxo клуб. В този прекрасен район се намират интересните туристически обекти: Древното тракийско селище Беглик таш – Българският Стоун Хендж, поречието на реките Ропотамо и Велека, ботаническата градина в с. Велика, Варвара, Ахтопол, Синеморец и Резово.

Лозенец привлича със спокойствието си и същевременно е динамично развиваща се туристическа дестинация. В селището има много на брой заведения, ресторанти с битова обстановка, lounge барове и клубове, което предполага интензивен нощен живот за любителите на парти-стил почивката. За онези от вас, които търсят спокойствие за цялото семейство - Лозенец е вашия избор. Плажът е девствено красив, чист и поддържан. Ако предпочитате безлюдни плажове, можете да се насладите на няколко такива в околностите на Лозенец.
Средните летни температури варират между 21-23 градуса за месеците юни и септември и между 26-28 градуса за юли и август.
На фона на масивните туристически комплекси Лозенец е неповторимото място за една много добре балансирана ваканция без постоянната глъч на големите курорти.

За нас

Добре дошли на страницата на Хотел Феникс!

Стремежът ни е да направим така, че всеки прекрачил прага на хотела, да се чувства като у дома и да запази приятни спомени.

Контакти

  • Село Лозенец, ПК 8277 Община Царево, Област Бургас
  • info@hotelfeniks.com
  • +359899 933702
  • +359877 353373

"Пепърс" ООД 

МОЛ: Яна Велева

IBAN  BG06 FINV 9150 1017 6040 29

BIC/SWIFT Code: FINVBGSF (Международни транзакции)
 

Видео

Hotel Feniks. All Rights Reserved. Designed with ❤️

Search