• 24/7
  • Село Лозенец, ПК 8277 Община Царево, Област Бургас

Google speaks your language

Bulgarian Bulgarian

Ресторантът

Ресторант "Peppers"

    

       Ресторант Peppers се намира в хотел Феникс. Предлага спокойствие и уют, красива градина, приятна обстановка и отлична кухня.

      Трябва да опитате и нашите специалитети, свежи салати, морски деликатеси, съчетани с богата селекция от качествени вина. Грижим се и за приготвянето на разнообразно дневно меню, което включва традиционни основни ястия, вкусни супи и домашно приготвени десерти от нашия майстор готвач.

       Всеки гост на хотела има възможност за закуска и е с предимство при резервации за ресторанта. Предвидили сме и допълнителна отстъпка при поръчки от основното ни меню.

     Ресторант Peppers се грижи, както за гостите на хотела - така и за всеки друг наш гост с персонално обслужване и специално отношение.

       Хубавата и винаги прясно приготвена храна е също толкова важна, колкото и комфортът по време на почивка. Затова ще се погрижи новият ни майстор готвач, който ще осигури вкусно начало на деня ви със свежа и апетитна закуска, както и напълно обновено меню. А да не забравяме и ежедневните специални предложения.

За нас

Добре дошли на страницата на Хотел Феникс!

Стремежът ни е да направим така, че всеки прекрачил прага на хотела, да се чувства като у дома и да запази приятни спомени.

Контакти

  • Село Лозенец, ПК 8277 Община Царево, Област Бургас
  • info@hotelfeniks.com
  • +359899 933702
  • +359877 353373

"Пепърс" ООД 

МОЛ: Яна Велева

IBAN  BG06 FINV 9150 1017 6040 29

BIC/SWIFT Code: FINVBGSF (Международни транзакции)
 

Видео

Hotel Feniks. All Rights Reserved. Designed with ❤️

Search